Fysiotherapie

HEALTH & FIT

For a healthier and fitter life!

Welkom bij Fysiotherapie Health & Fit


Vanaf april 2018 is deze praktijk gevestigd in het Sportcenter Active Fit aan de Spadelaan 8 in Apeldoorn. Hier kunt u terecht voor betrouwbare en kwalitatieve fysiotherapie. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor sportmassages, sportrevalidatie, begeleiding na operaties en bij blessures, medical taping en medische fitness begeleiding.
Verwijzing en directe toegankelijkheid fysiotherapie

U kunt zich met een verwijzing van de huisarts c.q. medisch specialist melden voor fysiotherapie, maar sinds 1 januari 2006 is dit niet meer noodzakelijk. Tegenwoordig is er sprake van Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF). Het is altijd nodig om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen bij de eerste afspraak.

Wanneer u zich heeft aangemeld en een afspraak gemaakt heeft wordt er gestart met de screening. Naar aanleiding hiervan wordt er vastgesteld of u (terug)verwezen moet worden naar de huisarts of dat er gestart kan worden met het onderzoek.

De fysiotherapeut zal tussentijds contact hebben met de huisarts. Wanneer u dit niet wenst kunt u dit aangeven.

Verzekering

Tegenwoordig wordt fysiotherapie niet meer standaard uit het basispakket vergoed. Informeer van tevoren goed bij uw zorgverzekeraar hoeveel fysiotherapiebehandelingen u per jaar heeft. Wellicht kunt u dit op de website van de zorgverzekeraar terugvinden.

Om te kijken welke zorgverzekering het beste bij u past in 2019 kunt u de zorgvergelijker raadplegen.


Samenwerking met Active Fit

Omdat Fysiotherapie Health & Fit gevestigd is in de sportschool van Active Fit, kan er tijdens behandelingen gebruik gemaakt worden van het uitgebreide aanbod aan fitnessapparatuur. Daarnaast kunt u ook onbeperkt sporten wanneer u één van de voordelige abonnementen afsluit bij Active Fit. Active Fit biedt Personal Training aan, maar ook groepslessen zoals Yoga, Pilates, Active Boksing, Spinning, Zumba etc. Kijk op de website voor het aanbod aan groepslessen. Daarnaast komen er vanaf het voorjaar ook weer outdoor evenementen aan zoals hardloopevenementen of obstakelruns!

Active Fit maakt gebruik van een Virtual Reality app waardoor u verantwoord kunt sporten! Vraag de instructeurs naar een uitleg of rondleiding door de app of sportschool!

For a healthier and fitter life!

Mijn naam is Linsey van Oort en ik ben 27 jaar oud.

In juni 2017 ben ik afgestudeerd aan de Bachelor opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam. Sinds april 2018 ben ik eigenaresse van Fysiotherapie Health & Fit. De praktijk is opgezet binnen Sportcenter Active Fit waarbij er gebruik gemaakt kan worden van de uitgebreide faciliteiten die de sportschool te bieden heeft.

Mijn interesses liggen op het sportgebied maar ik behandel alle lichamelijke klachten die passen binnen de fysiotherapie. Daarnaast ben ik in februari 2019 gestart met de Master opleiding Manuele therapie en Sportfysiotherapie omdat ik dit een interessant vlak binnen mijn beroep vind en sporten echt mijn passie is.

Om de kwaliteit van zorg te waarborgen volg ik regelmatig cursussen en trainingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de zorg en fysiotherapie. Ik sta ingeschreven bij het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en het Centraal Kwaliteitsregister.

Ook ben ik regelmatig op de werkvloer bij Active Fit te vinden als fitnessinstructrice of wanneer ik medische begeleiding geef.

Op het moment voetbal ik bij Victoria Boys en weet ik als geen ander hoe fijn het is om blessurevrij te kunnen sporten. Loop daarom niet te lang met een blessure rond en trek bijtijds aan de bel zodat u weer pijnvrij kunt bewegen.

Linsey van Oort
Linsey van Oort

Algemeen Fysiotherapeute